Târgul de turism Top Travel revine în Oradea după 3 ani de pauză, în aceeași perioadă cu Târgul de Turism al României. Tarife la prețuri reduse și promoții

« of 3 »

Orădenii care nu și-au programat încă vacanța vor putea să aleagă, la sfîrșitul acestei luni, dintr-o ofertă extinsă, într-un singur loc. În perioada 24-26 februarie, va avea loc TOP TRAVEL – târgul de turism – care va fi găzduit de galeria comercială Oradea Shopping City (Calea Aradului, nr. 87, intrarea Lidl-Ambasador)!

La eveniment vor participa cele mai importante agentii de turism din Oradea. Aflată la ediția a XII-a, expoziția revine după trei ani de pauză, dar promite cele mai mici prețuri pentru pachetele de vacanță, fiind desfășurat în același timp cu Târgul de Turism al României.

”Anul acesta se anunță aglomerație mare pe litoral. Este anul cu cele mai multe rezervări early booking. Unele curse sunt deja pline. Destinațiile cele mai rezervate sunt Egipt, Tunisia și Creta, urmate de Turcia. Spre deosebire de alți ani Turcia ocupă momentan locul secund datorită tarifelor mai ridicate. Ne așteptăm însă la reduceri semnificative si promoții pe perioada târgului de turism, mai ales că TOP TRAVEL coincide cu Târgul de Turism al României”, spune Samuel Sălăjean, managerul general Terra Vista Oradea.

Evenimentul va promova si cateva alternative de petrecere a timpului liber, pe langa traditionalele pachete turistice all inclusive.

În această perioadă, companiile care doresc să prezinte ofertele încadrul târgului pot contacta organizatorii TOP Travel, prin email, la adresa:office@toppress.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *