Despre Noi

Parte a grupului TOP PRESS – media, pr & events – echipa TOP EXPO s-a specializat in organizarea de targuri si expozitii la nivel local si regional, acumuland o vasta experienta in ceea ce priveste desfasurarea unor astfel de evenimente. Prima expozitie realizata a fost TOP AUTO Oradea – octombrie 2009 si a reprezentat punctul de pornire pentru un calendar expozitional amplu, care a crescut si va creste de la an la an, din dorinta de a oferi vizitatorilor ceea ce nu pot gasi in marile centre comerciale si expozantilor posibilitatea de a-si expune ofertele intr-un cadru organizat si profesionist.

Echipa TOP EXPO realizeaza calendarul anual de targuri si expozitii proprii, dar ofera consultanta si servicii complete de organizare si implementare a unor evenimente similare, apartinand unor institutii publice sau organizatori privati.

Expunerea in cadrul targurilor si expozitiilor se poate face in standuri standard sau personalizate. TOP EXPO detine un sistem propriu de standuri expozitionale standard. Prin stand expozitional standard se intelege structura de aluminiu tip octanorm, construibila din metru in metru, pereti separatori din hdf, spoturi luminoase care folosesc becuri ecologice cu consum redus, instalatie electrica, acces wireless, inscriptie nume firma, mobilier (masa, scaune, infodesk-uri), mocheta, cos pentru deseuri. Suplimentar se pot oferi: vitrine, cuiere, garderobe, stative sau expozoare.

Calendarul anual TOP EXPO

Calendarul anual TOP EXPO cuprinde urmatoarele targuri si expozitii:

  • TOP TRAVEL– targul international de turism, cu desfasurare in martie, din 2010
  • TARGUL LOCURILOR DE MUNCA SI AL FORMARII PROFESIONALE – cu desfasurare in februarie si septembrie, din 2016
  • TOP AUTO – expozitia auto-moto, cu desfasurare in mai-iunie, din 2009

Pe parcursul timpului, s-au desfasurat si TOP EXPO, TOP CONSTRUCT, TOP MARIAGE & EVENTS sau TOP CHRISTMAS. Descrierea si galeriile foto ale evenimentelor desfasurate, le puteti gasi la sectiunea dedicata fiecarui eveniment.

PARTENERI

PARTENERII traditionali ai evenimentelor noastre sunt:

Camera de Comert si Industrie BIHOR

KOROS TRADE KFT UNGARIA

PARTENERI  MEDIA

KISS FM RADIO

MAGIC FM RADIO

ZI DE ZI, Oradea si Bihor

PARTENERI MEDIA PRINT & ONLINE 

Oradea in Direct

Zile si Nopți