TARGUL LOCURILOR DE MUNCA SI AL FORMARII PROFESIONALE


TARGUL LOCURILOR DE MUNCA SI AL FORMARII PROFESIONALE


Editia a V-a, 9–10 februarie 2018

Piata fortei de munca este intr-o continua dezvoltare. In ultimii ani, investitiile din parcurile industriale din Oradea, dar si din judetul Bihor, au atras nume sonore din intreaga lume. Dezvoltarea locala a acestor companii multinationale, dar si a celor cu specific local sau regional, depinde, in mare masura de resursa umana. An de an, campaniile de recrutare s-au dezvoltat si lupta impotriva somajului s-a accentuat.

Continuam sa dam solutii pe piata fortei de munca din Oradea si judetul Bihor, oferind oportunitatea ca viitorii angajati sa se intalneasca fata in fata cu viitorii angajatori, intr-un cadru organizat, intens promovat si desfasurat sub emblema Targului locurilor de munca si al formarii profesionale Bihor, un eveniment realizat in parteneriat cu AJOFM Bihor.

Targul ofera posibilitatea tuturor companiilor din Oradea si judetul Bihor, mici sau mari, sa ofere, sa caute, sa recruteze, sa angajeze, sa comunice, sa interactioneze cu persoanele interesate de un loc de munca – someri, absolventi sau persoane in cautarea unei noi oportunitati in cariera.

PARTENERI TOP EXPO