Inchirieri standuri expozitionale

Echipa TOP EXPO va sta la dispozitie cu serviciul de inchiriere, transport, montare si demontare a structurii expozitionale pentru expozitia dvs. oriunde in tara. Suprafata minima de inchiriat pentru un targ sau expozitie este 100 mp construiti.

TOP EXPO detine un sistem propriu de standuri expozitionale fabricate in 2012, care respecta exigentele momentului in domeniu. Prin stand expozitional standard se intelege structura de aluminiu tip octanorm, construibila din metru in metru, pereti separatori din hdf, spoturi luminoase care folosesc becuri ecologice cu consum redus, instalatie electrica, acces wireless, inscriptie nume firma, mobilier (masa, scaune, infodesk-uri), mocheta, cos pentru deseuri. Suplimentar se pot oferi: vitrine, cuiere, garderobe, stative sau expozoare. Avem capacitatea de a construi peste 1000 mp de standuri expozitionale standard si de a oferi consultanta si executie pentru standuri personalizate.

SERVICII CONEXE

INCHIRIERE PARDOSEALA OSB

INCHIRIERE PARDOSEALA OSB

Pentru protejarea suprafetelor de joc din salile de sport (si nu numai), punem la dispozitie un sistem de placaj tip osb 10 mm, cu care putem acoperi o suprafata interioara pana la 1500 mp. Detalii de montaj se pot regasi in filmul de mai jos.

Inchiriere Mocheta

INCHIRIERE MOCHETA

Dispunem de mocheta cu dimensiunea 4 x 40 m (lungime standard teren de handbal in sala de sport), cu care putem acoperi suprafete interioare de pana la 1200 mp. Mocheta este speciala pentru trafic intens, asadar poate fi folosita la expozitii, concerte sau alte tipuri de manifestari de interior.

Inchiriere Scaune

INCHIRIERE MESE SI SCAUNE

Pentru evenimente corporate, concerte de interior, sesiuni de comunicari sau adunari publice, oferim spre inchiriere mese 1 m x 1 m si scaune de birou standard.

 

Formular cerere oferta

 

CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE BIHOR Primaria Oradea