14
Feb 14

 Noi servicii in 2014: CASUTE DE LEMN si CORTURI EVENIMENTE inchiriere, transport, montare si demontare

Noi servicii in 2014: CASUTE DE LEMN si CORTURI EVENIMENTE (inchiriere, transport, montare si demontare)

CASUTE DE LEMN

Casutele pe care le oferim spre inchiriere sunt din lemn de brad, productie 2014, de diferite dimensiuni - 3 m x 2 m si 2 m x 2 m. Sunt formate din structura de lemn, pereti, pardoseala, acoperis, fereastra mare pozitionata frontal pentru servire, fereastra mica pozitionata lateral pentru servire/aprovizionare, usa laterala pentru aprovizionare, acoperis, priza electrica si neon/reflector pentru iluminare. Sunt ideale pentru targuri de Craciun, targuri de Paste, diferite festivaluri si evenimente de aer liber, indiferent de anotimp. Transport si montaj facil, gratie proiectului modular pe care au fost concepute.

CORTURI DE EVENIMENT

Corturile de evenimente outdoor au dimensiunea de 10 m x 30 m si pot fi montate atat in zona unei parcari sau in parcuri (pe asfalt/ dale de beton, etc.), cat si pe podea de lemn (exemplu: ponton pe lac) sau teren cu iarba. Pot fi folosite la expozitii, concerte, festivaluri, intruniri, nunti, botezuri, lansari si prezentari de produs, etc. Optional, se pot dota cu pardoseala tip osb si mocheta (in functie de eveniment). De asemenea, punem la dispozitie instalatie
profesionala de sunet si lumini, proiectie video pe plasme sau proiectoare pe ecrane pana la 4 m x 3 m. In interior, in functie de necesitati, se pot monta aparate de aer conditionat/clima (pentru racit/incalzit). In interior, punem la dispozitie diferite piese de mobilier: mese, scaune, bar, etc. Se asigura iluminat pe baza de reflectoare si conexiune la reteaua electrica. Corturile pot functiona inchis, semideschis sau total deschis (fara pereti laterali, doar cu stalpi si acoperis).

Formular cerere oferta

CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE BIHOR Primaria Oradea