30
Ian 13

Parte a grupului TOP PRESS – media, pr & events – echipa TOP EXPO s-a specializat in organizarea de targuri si expozitii la nivel local si regional, acumuland o vasta experienta in ceea ce priveste desfasurarea unor astfel de evenimente. Prima expozitie realizata a fost TOP AUTO Oradea – octombrie 2009 si a reprezentat punctul de pornire pentru un calendar expozitional amplu, care a crescut si va creste de la an la an, din dorinta de a oferi vizitatorilor ceea ce nu pot gasi in marile centre comerciale si expozantilor posibilitatea de a-si expune ofertele intr-un cadru organizat si profesionist.

Echipa TOP EXPO realizeaza calendarul anual de targuri si expozitii proprii, dar ofera consultanta si servicii complete de organizare si implementare a unor evenimente similare, apartinand unor institutii publice si nu numai.

Expunerea in cadrul targurilor si expozitiilor se poate face in standuri standard sau personalizate. In acest moment, TOP EXPO detine un sistem propriu de standuri expozitionale fabricate in 2012, care respecta exigentele momentului in domeniul expozitiilor de referinta. Prin stand expozitional standard se intelege structura de aluminiu tip octanorm, construibila din metru in metru, pereti separatori din hdf, spoturi luminoase care folosesc becuri ecologice cu consum redus, instalatie electrica, acces wireless, inscriptie nume firma, mobilier (masa, scaune, infodesk-uri), mocheta, cos pentru deseuri. Suplimentar se pot oferi: vitrine, cuiere, garderobe, stative sau expozoare.

Calendarul anual TOP EXPO cuprinde urmatoarele targuri si expozitii:

1. TOP MARIAGE & EVENTS – targul de nunti si evenimente speciale, cu desfasurare in februarie si noiembrie, din 2009
2. TOP TRAVEL – targul international de turism, cu desfasurare in martie, din 2010
3. TOP CONSTRUCT – tragul de constructii, amenjari, mobilier si gradinarit, cu desfasurare in aprilie, din 2012
4. TOP AUTO – expozitia auto-moto, cu desfasurare in iunie, din 2009
5. TOP EXPO – targul international de bunuri de larg consum, cu desfasurare in septembrie, din 2010

Descrierea si galeriile foto ale evenimentelor desfasurate, le puteti gasi la sectiunea dedicata fiecarui eveniment.


PARTENERI traditionali ai evenimentelor noastre sunt:

- CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE BIHOR

- PRIMARIA ORADEA

- KOROS TRADE KFT UNGARIA

Media:
- KISS FM

- MAGIC FM

- ZILE SI NOPTI

Parteneri media print & online:

JURNAL BIHOREAN

BIHARI NAPLO

www.bihon.ro

CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE BIHOR Primaria Oradea